укррус

Телефони у Луцьку

  • (097) 714-28-28
  • (050) 714-28-28

Новини Луцька.Кулінарний фестиваль 29-30 квітня

 

 Шановні лучани та гості міста, раді повідомити вас що 29-30 квітня в Луцьку відбудеться  уже 5-ий фест гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest». Вас чекає справжній Морський вікенд!

 

  Для дарів моря ми виділимо окрему зону, чого не було на попередніх фестах.
Також ви зможете вкотре насолодитися улюбленими м'ясними стравами наших постійних резидентів. Усе для вас - м'ясо, риба, овочі, фрукти, солодощі, улюблені напої та багато іншого! 
    Протягом двох днів, 29-30 квітня, ви зможете спробувати чимало смачних, корисних і оригінальних страв. Крім того, обіцяємо насичену розважальну програму фестивалю.

     Lutsk Food Fest - Західний гастрономічний фестиваль вуличної їжі у Луцьку, який збирає в стінах місцевого Замку Любарта представників різноманітних кулінарних напрямків України.

  Для організаторів, ця подія - це можливість подарувати трішки радості людям і допомогти зробити дивовижне місто, яке ми називаємо домом, трохи кращим. 

 Виробники оригінальної продукції з різних куточків України не тільки частуватимуть гостей фестивалю, але й продаватимуть свої вироби, які відвідувачі зможуть придбати собі додому, щоб пригостити рідних та друзів.

У недільний вечір презентуємо вам нашого нового учасника зони "Made in Ukraine" - "Справжній самогон". 
До речі, багато країн теж виробляють самогон і називають його по-різному: в Угорщині — палинка, в Англії — хуч, в Ірландії — потін. 

Загалом же організатои обіцяють здивувати не тільки стравами (а це фаст-фуд, «кондитерка», українська, східна та інша кухня), але й цікавим форматом подачі. Тож сумувати ніхто не буде.

А якщо гості нашого міста приїхали з малечею, тож для зручної та комфортної подорожі пропонуємо вам ряд дитячих товарів на Baby Service Луцьк. 

У нас ви зможете орендувати і коляску-тростину, і ліжечко-манеж, і гойдалку-шезлонг, а також багато іншого.

Телефонуйте та бронюйте потрібний товар заздалегідь.

Гарних вам вихідних.