укррус

Телефони у Луцьку

  • (097) 714-28-28
  • (050) 714-28-28

Ніч у Луцькому замку

Дорогі лучани та гості нашого міста, раді повідомити, що фестиваль "Ніч у Луцькому замку" повертається до обласного центру Волині після дворічної перерви.

Плануєте сімейний відпочинок у липні?Не знаєте куди піти на вихідні у місті?Як провести сімейний уік-енд?

Завітайте 2-3липня 2016р. у Замок Любарта!

 

Організаторами цьогорічного арт-шоу виступають керівник театру студії "Гармидер" Руслана Порицька (арт-менеджер та режисер фестивалю) та акторка "Гармидеру" Алла Доманська (технічний директор фестивалю).Генеральний спонсор фестивалю став депутат міськради, бізнесмен Андрій Покровський.

Концепція фестивалю, цього року, запевняють організатори, матиме казковий колорит.Так, замок населять фантастичними істотами, пофантазують на тему минулого та сучасного Луцька, легенд та міфів, пов"язаних з Луцьком. Під час заходу діятимуть тематичні фотозони, ярмарок майстрів, будуть виступи театрів, виконавців і музичних гуртів, влаштують частування та майстер-класи.

Особливу увагу на фестивалі приділять дітям. Зокрема з 20:00 до 21:00 малечі запропонують казку від Волинського обласного академічного театру ляльок, безплатні майстер-класи, частування та інші сюрпризи. О 21:00 розпочнеться фантастичне відкриття Ночі.

Опівночі у замку розпочнеться мистецьке шоу, яке символізуватиме перехід у майбутнє. Родзинкою свята буде створення учасниками спільної інсталяції казкової істоти.

Казку впродовж ночі творитимуть «Garage Drum Show» (Луцьк), театр «ГаРмИдЕр» (Луцьк) із серією фантастичних перформансів,театр «Fire Dance» із вогняною містерією, творча група «Княжа забава» (Львів) із середньовічними розвагами, театр на ходулях «Liumanov show» (Київ), арт-проект «Бармаглот» (Мінськ, Білорусь) із неоновим і лазерним шоу.Арт-шоу наповниться різноманітною музикою гуртів: «Оленки» (Львів), «Yonati» (Польща), «АССА» (Київ), «Luiku» (Київ), «Дайте спокій» (Луцьк), проекту Галини Конах «J.A.Y.a.H» (Луцьк). А яскравим завершенням музичної програми стане виступ «THE HARDKISS» (Київ).

Світанок організатори пропонують зустріти, танцюючи під унікальний проект DJKind of Zero з фолк-гуртом «Марвiнок» (Львів).

Розваги заплановані не лише на території замку, а й на Замковій площі, аби ті, хто не потрапить у замок, також відчули атмосферу Старого міста.

Квитки на дійство вже у продажі з травня. До 14 червня їх можна придбати за 200 гривень, між 15 червня і 1 липня ціна становитиме 250 гривень, а під час арт-шоу - 300 гривень. Квитки купуйте тут: "Ніч у Луцькому замку 2016"

За детальною інформацією, щодо фестивалю, звертайтесь до організатора дійства тел.+380978632989 - Алла Доманська.

Гостям міста, які вирішать відвідати фестиваль з малюками, Baby Service Луцьк

 для зручної подорожі, пропонує супер-легкі коляски-тростини.

 

Телефонуйте та замовляйте заздалегідь.

Завжди Ваш Baby Service)