укррус

Телефони у Луцьку

  • (097) 714-28-28
  • (050) 714-28-28

Бандерштат у Луцьку 5-7серпня 2016

У 2016-му році фестиваль українського духу «Бандерштат» відзначить десяту річницю свого існування.

Бандерштат – це не лише екскурс в героїчне минуле українського народу, сторінок національно-визвольного руху. Це ще і пропагування сучасного культурного продукту в Україні, а відтак – і робота на його майбутнє. Актуальні музичні та літературні тенденції, відомі обличчя сучасників, дискусійні майданчики, спорт та спілкування – все це зібрано під фестивальним брендом БАНДЕРШТАТ, назва якого відсилає нас до культової пісні “Братів Гадюкіних”.

 

За десять років проведення фестивалю, Бандерштат став наймасштабнішою арт-візитівкою Волині, збираючи щороку тисячі людей з усіх куточків України та з-поза її меж.

За роки існування та проведення «Бандерштату» на фестиваль завітала величезна кількість відомих в різних сферах життя українців: Сашко Положинський, Вахтанг Кіпіані, Олесь Доній, Мустафа Найем, Майкл Щур, Юрій Луценко, Семен Семенченко, Степан Романів, Олена Білозерька, Юрій Шухевич, Василь Шкляр, Микола Посівнич та інші.

На фестивальній сцені зіграло чимало гуртів із різних регіонів України (Тартак, Скрябін, ТНМК, Onuka, Орест Лютий та інші), Білорусі та навіть Ірландії. Програмне розмаїття фестивалю, яке включає в себе також роботу акустичної та літературної сцени, серію зустрічей з відомими українцями, ветеранами УПА, низку різнопрофільних майстер-класів, історичну реконструкцію та показові виступи з традиційних українських бойових мистецтв, виокремлює фестиваль із-поміж інших схожих дійств.

Центр туристичної інформації та послуг пропонує усім учасникам фестивалю українського опору «Бандерштат» приєднатися до безкоштовних велосипедних та піших екскурсій «Назад у минуле: історії древнього Лучеська». Усі охочі матимуть можливість познайомитися із неповторною архітектурою міста, цікавими фактами з життя відомих особистостей, які в той чи інший час жили чи працювали у Луцьку.

Велосипедний маршрут пролягатиме повз головний корпус СНУ ім. Лесі Українки, Волинський краєзнавчий музей, до першого залізничного вокзалу, проїдемо перший луцький пивзавод чеського пивовара Вацлава Земана, спустимося по одній з давніх вулиць Середмістя, яка нині носить ім’я Богдана Хмельницького через міст над втраченою річкою Глушець та потрапимо в межі середньовічного Луцька.

Пішохідна екскурсія – це захоплююча подорож в часі цікавими місцями історико-культурного заповідника «Старий Луцьк»: з кожним наступним пройденим проміжком дороги ми все більше відходитимемо від сучасності та наближатимемося до минулого, аж доки не знайдемо втрачену корону Великого князя литовського Вітовта.

Групи формуватимуться біля намету Центру туристичної інформації на території фестивалю.
Кожному учаснику гарантуємо туристичну карту та хороший настрій у подарунок.

На музичній сцені для Вас виступатимуть:BRUTTO,ДЖАМАЛА,БРАТИ ГАДЮКІНИ,MORPHINE SUFFERING,O.TORVALD,АННА,

АНТИТІЛА,ТАРТАК,ГАЙДАМАКИ,ВЕРЕМІЙ,STONED JESUS,EPOLETS,ФІОЛЕТ,KARNA,РОЛЛІКС,ЖАДАН І СОБАКИ,ARLETT,

FREEDOM,TIK TU,ZAPASKA,ГАПОЧКА,АРСЕН МІРЗОЯН,НАСТЯ ЗНИКАЄ,ПНД,ПРИСЯЖНИЙ,BLACK BALLOON,ПАТРОНИЧІ,БУВ’Є,

 ПЕТРО ЗАРУДНИЙ,САНМАЙ,ШАБАТУРА,ОЛЕКСІ КАЗАНЦЕВ,ЖЕНЯ СКРУДЖ,FRAM,SEPTA,FARINHATE,ЗЛАМ,MERVA,PINS,KETO,

 SECTORIAL,DETACH,KETO,[SALE] only,TO LEAVE A TRACE,МІЙ БАТЬКО П’Є,4HOURS BAND,PANDERIA,MAUT.

Кожен ранок на Бандерштаті починається із традиційної йоги) Протягом дня гості та учасники фестивалю мають можливість взяти участь у різноманітних спортивних заходах, таких як: волейбол, футбол, армреслінг, гирьовий спорт та інше. Фестиваль активно працює над вихованням ЗДОРОВОЇ та СИЛЬНОЇ української молоді.

би відпочинок на Бандерштаті був не тільки цікавим, але й смачним, організатори подбали про частування для гостей заходу. На фестиваль завітають резиденти гастрономічного фестивалю Lutsk Food Fest.

Фуд-зона фестивалю здивує відвідувачів смаколиками від улюблених учасників кулінарного дійства, які представлятимуть українську і світову кухню. Вони частуватимуть як традиційним фаст-фудом, так і цікавими стравами від професійних кухарів.

Бандерштат росте разом зі своїми відвідувачами та шанувальниками, тому фестиваль розрахований на сімейний відпочинок та змістовне проведення часу. Традиційно на фестивалі діє дитяче містечко, де з дітьми та дорослими працюють народні майстрині, які проводять різноманітні розваги та творчі майстер-класи.

На території фестивалю діє наметове містечко, де зможе розміститись кожен охочий. В таборі ви знайдете все необхідне для комфортного відпочинку: туалети, воду, дрова.

Правила бандерштатівського наметового містечка.

Дозволяється:

  • – Розводити багаття;
  • – Співати гарних українських пісень;
  • – Грати ігри;

Забороняється:

  • – Вживати алкогольні напої та наркотики;
  • – Залишати сміття;
  • – Вживати нецензурну лексику;
  • – Заважати сусідам)

Будь-яке порушення правил каратиметься виселенням з табору.

Поселення розпочнеться 4 серпня з 18.00!!!

Як доїхати до Бандерштату можна подивитися тут , а також купити квиток.

Якщо Ви вирішили відпочити з дітками, то Baby Service радий допомогти Вам у цьому.У нас Ви знайдете ряд корисних для малюків та їхніх батьків речей.

Телефонуйте та бронюйте товар заздалегідь.

Чекаємо на Ваші дзвінки.